joi, 3 februarie 2011

Fericirea are miros de gutui coapte!


Fericirea are gust de gutui coapte ...in miros de vin statut de ani..deschis cu zgomot..in clinchet de zambete imprastiate pe peretii insiropati cu rom...fericirea sta la cald apoi la rece si e mereu mai gustoasa cu timpul daca o pastrezi in conditii optime...fericirea e curcubeica..scurta..sta putin si apoi revine...sfidator crocanta sau macerata in dor...pe la colturi de lumina in semiumbra flacarii..simt ghimbirul invadandu-mi narile flamande..apoi topit pe papile..in ciocolata din alte ere...pe alt pamant...
Treziti-maaaaaa e dimineata!!!! si lingura somnoroasa incarca harnica din valurile de cafea macinata de ganduri...vreo 3..apoi ma imbat in zori din ea ...cu speranta de a pacatui iar si iar...de a ma inscrie din timp la alcolici anonimi numai pentru a le spune: Continuati...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu