vineri, 13 martie 2009

Sa tragi aer in piept....sau like the 60's!




Nu stiu practic ce-mi veni sa vorbesc de ea ...cred ca citind in serile astea cam mult despre despre anii 60 frazele grele ale dramaturgului Arthur Miller cu care fusese casatorita prin 60 mi-au atras atentia si mi-au blocat o clipa respiratia..
La 6 saptamanii dupa acest pictorial....a plecat ..as zice eu glumind spre o lume mai buna ...ca a facut-o cu un pasaport ilegal pentru acceptarea noastra sau a credintei e alta poveste..cine s-o judece in fond?Pana la urma ea a cantat presedintelui Happy birthday in mod inconfundabil, ea a zambit inocent in scena celebre si cu atata nonsalanta a stat intr-o rochie superba deasupra unui grilaj de metro sa ne lase in minte un moment clasic usor amuzant si imitabil...in fond ea a fost ca si noi...a fost vreodata sa trageti aer in piept sa porniti mai departe?

La despartire ei de Arthur miller acesta declara:final neaşteptat.

"La despărţire am sărutat-o pe obraji, şi ea, surprinsă fiind de acest gest spontan al meu, a tras cu mare greu aer în piept...

...Am început să râd de reacţia ei exagerată, până când m-a speriat seriozitatea din ochii ei şi am regretat amarnic râsul meu"


Adeseori declara cate o frantura din propriile frustrari celorlalti, putini stiu insa ca acest chip blond usor sters cu un ras inerent a trait numai in orfelinate sau pasata de la o familie sau alta cu numeroase si diverse abuzuri in spate ....adeseori spunea : La Hollywood, virtutea unei fete este mai putin importanta decat coafura. Oamenii o judeca dupa cum arata, nu dupa cum este, defapt. La Hollywood, un sarut costa o suta de dolari, iar sufletul numai cincisprezece. Stiu asta din proprie experienta, dar am preferat sa abandonez prima oferta pentru privilegiul celor doar cativa centi''.

Era frumoasa si nimeni nu contesta asta..nimeni nu pierdea timp cu modificari photoshop si nici nu folosea machiaj permanent facut pe ascuns in timp ce paparazii pandeau s-o surprinda in vreun Cancan...dar totusi nici macar nuisi mai dorea asta ci poate departe de ochii lumii doar dimineti ascunsa in locuintele secrete ale lui Kennedy...in cearsafuri luxoase albe de unde sa-si scoata nasucul mic doar pentru un zambet ..iubire si un fresh de portocale....
In schimb traia..si rupea mult mai usor k noi laturile...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu